Je bent een Multi-multi-biljardair

bread-1358685_960_720Ef.1:3 Gezegend zij de God en Vader van onze Here Jezus Christus die ons met allerlei geestelijke zegen in de hemelse gewesten gezegend heeft in Christus Jezus.

“Goede morgen rijke stinkerts!”.
Even voor de duidelijkheid, ik predik geen aardse rijkdom, geen voorspoed evangelie, want onze rijkdom is waar gelokaliseerd? Juist, in de hemelse gewesten zegt deze tekst. En aangezien we soms een beetje blind zijn in de dingen die we niet kunnen zien, zeg ik het nog een keer: “Hé, rijke stinkerd…wakker worden”. 1 Cor.1:5 “In elk opzicht ben je rijk geworden in Hem, in alle woord en alle kennis”.
Laten we vandaag eens filantroopje spelen. Aan wie ga jij je rijkdom uitdelen vandaag? Wie ga jij gelukkig maken, plat zegenen, helpen, voor bidden of precies het juiste woord geven?
Je kunt het makkelijk missen. Je hebt meer dan genoeg en de bron raakt nooit leeg. Mocht je nog niet het idee hebben dat je stinkend rijk bent, dan heb je nog niet genoeg weggegeven.
Denk maar eens aan de wonderbare spijziging. Pas toen Jezus het laatste stuk brood gebroken had en het overgebleven brood werd opgehaald, was het wonder zichtbaar. Er hadden nog wel 12 gezinnen van kunnen eten en Jezus was niet gestopt met brood-breken omdat het op was, maar om niet te veel overschot te laten ontstaan.
Heb een blije, overvloedige gezegende dag in het vermenigvuldigen en uitdelen van je rijkdom.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s