discipelen gezocht.

Lezen: Matt.10
1 En Hij riep zijn twaalf discipelen tot Zich en gaf hun macht over onreine geesten om die uit te drijven en om alle ziekte en alle kwaal te genezen. 8. Geneest zieken, wekt doden op, reinigt melaatsen, drijft boze geesten uit. Om niet hebt gij het ontvangen, geeft het om niet.

Stel je voor dat je de volgende vacature tegen zou komen:
                                                                                                  Discipel/gezondenen gezocht
Functie omschrijving:
Je hebt een hart voor alle mensen,( jong, oud, ziek, dom, intelligent, mooi of afstotelijk) om ze te zegenen en te vertellen van het koninkrijk Gods.  Je geneest zieken, wekt doden op, reinigt melaatse en drijf boze geesten uit. Je bent bereid jezelf weg te cijferen en alle eer aan je Opdrachtgever te geven.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden:
Je zal hier geen loon voor vragen, want alles wat je nodig hebt om je taak uit te oefenen krijg je voor niets. Neem geen geld, kleding of andere middelen mee voor onderweg, want dat krijg je van anderen. Boek geen hotel in de plaatsen van bestemming, maar zoek iemand die de moeite waard is om bij te slapen en blijf daar dan. Zegen het huis waar je verblijft met vrede, maar als hetgeen jij geeft niet wordt ontvangen schudt dan het stof van je voeten en ga verder.
Je houding is die van een argeloos prooidier, te midden van roedels vleeseters.
Gedurende uw werkzaamheden kunt u geconfronteerd worden met agressie, verbaal en fysiek geweld, die mogelijk tot fysieke dood kan leiden.
Je hoeft daar echter niet bang voor te zijn, want je ziel zal behouden zijn.addtext_com_MTgwODA5MjExODg

Beschikbaarheid: 24/7 zonder vakantie dagen.

Het lijkt een grap als je het zo omschrijft, maar daarmee is ook meteen helder waar het om gaat.
Dit kan geen mens!
God vraagt ons om een taak uit te voeren die wij menselijkerwijs niet kunnen, onmogelijk om uit het vlees te kunnen doen. Niemand kan dit uit zichzelf. Niemand is hiervoor energiek, mooi, intelligent, kundig en slim genoeg. Hier heb je Goddelijkheid voor nodig.
Daarom is het is Gods taak.
Met de taak die Hij aan ons geeft, geeft Hij ook Zijn eigen kracht. Hij geeft macht, zodat we als God kunnen handelen. En die kracht en macht hebben we nodig.
Zoek die kracht, zoek die intieme relatie met Hem waarbinnen wij met die macht en kracht worden gevuld. Wees op die plek waar onze angsten verdwijnen, zodat we in vrijheid kunnen gaan. En probeer het niet uit jezelf te doen, probeer het niet .

Gebed: Heer verander ons van binnenuit zodat we meer en meer op U gaan lijken. Geef ons U kracht en macht om alles te doen wat U ons geeft te doen. Vergeef ons waar we struikelen, zet ons dan weer op onze voeten en genees onze verwondingen, zodat we weer verder kunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s