Wat heb je nodig?

c551cf1e7e3b91619abf1319df50f165
bron: avanti press

Hand.9:1-19 v10 “Ananias!”. En hij zei :”Hier ben ik”. En de Heer zei , Sta op, ga naar een straat die de Rechte heet en vraag bij het huis van Judas naar iemand uit Tarsus, genaamd Saulus, wan thij heeft in gebed een beeld gehad van een man Ananias die hem de handen oplegt zodat hij weer kan zien.

Oeps, dat zijn nog eens opdrachten. Van Saulus heeft Ananias weinig goeds gehoord, dit kan hem zijn leven kosten.
Wat heb je ervoor nodig om zo’n opdracht uit te voeren? Je moet de Heilige Geest verstaan. Je moet een onverwoestbaar vertrouwen hebben in Gods vermogen om jou te kunnen beschermen. De Geest van kracht, liefde en bezonnenheid om op te staan om een moedige daad te verrichten en de geest van angst onder je voeten plaatsen. Geloof om uit te stappen en deze man de handen op te leggen.
Ben jij er klaar voor? Ben jij klaar om aan Gods vraag te beantwoorden? Jij wordt waarschijnlijk niet direct naar een moordenaar gezonden, maar wel naar iets of iemand anders. En dat vraagt dezelfde skills als die Ananias nodig had om te gehoorzamen.
als je nu denkt “zoveel geloof heb ik niet”,  bidt er dan voor. God wil het je graag geven. God wil graag dat je groeit in moed en vertrouwen en dat je controle krijgt over je angst. Hij houdt van je en Hij kan niet wachten om met je samen te werken, dus vraag Hem vrijmoedig naar elke eigenschap waarin je het gevoel hebt dat je te kort schiet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s