Stel je voor….

Stel je voor dat er een generatie opstaat, met generatie bedoel ik een volk van God die nu leeft in deze eindtijd, jong en oud.
Een generatie die het begrepen heeft, dat hele verhaal van Jezus en zijn genade. Een generatie die vergeving ontvangen heeft, uit genade leeft, genade geeft en zachtmoedig is. Een generatie die voortdurend vernieuwd wordt in zijn denken omdat ze zien wat God ziet, horen wat God hoort en spreken wat God zegt.
Mensen die werkelijk het zout der aarde zijn, die vrijmoedig spreken, geven en niet terughouden. Mensen die het niet uitmaakt of je ze graag mag of dat je een hekel aan ze hebt, maar die helpen ‘anyway’, die het beste voor de ander willen, die bidden voor de schurken van deze wereld en voor de weerlozen. Mensen die niet oordelen, die niet kijken wat of wie je bent of wat je hebt gedaan; blind voor ras, sekse, leeftijd of status, maar in die ander goud zien; een prachtig persoon, gewenst en geliefd door God.
Zonen en dochters Gods die geen tijd meer hebben om naar binnen gericht te leven, maar Gods prioriteit op de 1ste plaats zetten en hun troost, genezing, vergeving en wijsheid van God verwachten. Kinderen Gods die Zijn agenda  uitleven in de wetenschap dat we niets te kort zullen komen, omdat wij bij Hem op de 1ste plaats staan. Mensen die Zijn overvloed in hun geest en ziel ontvangen  en ruimte in hun binnenste hebben voor Gods zaken.
Een generatie die schatten verzamelt in de hemel en zich geen zorgen maakt over wat hij wel of niet bezit in deze wereld. Ze hoeven de mode niet te volgen, van elk nieuws op de hoogte te zijn en de nieuwste gadget te bezitten, maar mogen in vrijheid genieten van alles wat het leven biedt, zonder er aan vast te zitten.
Een generatie die wordt voortbewogen door de heilige Geest, wonderbaarlijk handelt en Gods Koninkrijk doet zijn, overal waar ze zijn.
Een generatie…….en stel je voor dat jij dat bent……..

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s