Kind van God.

Rom.8:14 die door de Geest Gods geleid worden, zijn zonen Gods.9e757c2a3075cc402dee27ef7aab7b4f

In ons dagelijkse leven krijgen we op heel veel manieren te maken met afwijzing. Het wordt vaak niet gezegd, maar het wordt gecommuniceerd doordat mensen zich bijvoorbeeld niet aan hun afspraken houden, niet luisteren, gesprek ontlopen, of geen rekening met je houden. Alsof jij er niet toe doet en jou mening van generlei waarde of belang is.
De wereld regent afwijzing in overvloed over ons uit. Derec prince merkt in zijn boekje “Gods oplossing voor afwijzing” op, dat alle menselijke relaties gepaard gaan met het risico op afwijzing. Mensen zijn immers onvolmaakt. En wij zijn zelf geen haar beter. De zonde komt met het menselijk onvermogen tot volmaaktheid.
Maar wanneer we naar die boodschap van afwijzing luisteren, zijn we niet gericht op Gods boodschap. God zegt tegen ons: Ik heb jou aangenomen; Ik heb jou uitgekozen; jij bent kostbaar in Mijn ogen; Ik hoor jou, Ik heb jou op het oog; Ik hou zo veel van je dat Ik Mijn Zoon voor jou geef, zodat jij bij Mij kan zijn. Ik wil dat jij vruchtbaar bent in dit leven; je gaven en talenten ontwikkeld, ze gebruikt en daarvan geniet. Ik zegen jou. Ik ben jou Bewaarder; Ik ben jou schaduw aan je rechterhand; Ik ben de God die voor jou strijd.
Op zoveel verschillende manieren communiceert God Zijn liefde naar jou, luister naar Hem. Luister niet naar de boodschap van de wereld, want die is niet in overeenstemming met Gods waarheid over jou.
Ik wil je uitdagen vandaag om even de tijd te nemen om, als zoon of dochter, te luisteren naar de liefde die je hemelse Vader naar jou persoonlijk communiceert. Leg alle andere stemmen het zwijgen op en vergeef de mensen die jou een boodschap hebben gegeven die niet van God is.
Jes.55:3 Hoort aandachtig naar Mij zodat je het goede eet en je ziel zich in overvloed verlustige.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s