De wensen van je hart

3570d6dd26fabcb18ec9c0df8aec6cf0Fil.4:6 weest in geen ding bezorgd, maar laten bij alles door gebed en smeking en dankzegging bekend worden bij God.

Er is een belofte van God die me door de jaren heen bezig heeft gehouden en waar ik met God veel over heb gepraat. In die zin dat ik God vertrouw dat Hij echt weet wat goed voor mij is, maar ik had er zo mijn bedenkingen bij. (Lees gerust dat ik er op tegen was)
Dat resulteerde erin dat ik God toestemming gaf om Zijn plan uit te voeren in mijn leven, maar ik besprak ook mijn wensen. Steeds weer plopte er iets omhoog in de vorm van “Heer als U dit wil gaan doen en ik mag iets wensen, dan wil ik graag…..en dit of dat wil ik echt niet”.
Er waren tijden dat ik geloof had voor het plan en er zegeningen over uit sprak. En er waren tijden van twijfel dat ik dacht dat het allemaal uit mijn eigen verbeelding was voortgekomen en ik me veilig voelde om het hele idee “in de koelkast” te zetten. En tijden van verzet.
Na 10 jaar heeft God de belofte vervuld en tot mijn verbazing heeft Hij elke wens van mijn hart gehoord!
Dat zou me niet moeten verbazen, maar toch is het verbazingwekkend wanneer het gebeurd. God luistert echt naar de wensen van ons hart, Hij is een goede Pappa. Als een goede Pappa schotelt Hij ons geen maaltijd voor waarvan Hij weet dat we ‘m niet lusten. Hij geeft ons geen taak die in het geheel niet bij ons past. Hij brengt ons niet in een situatie om ons te zien falen.
Hij houdt van ons en Hij wil het allerbeste voor ons. Niet een plan dat Hij als de Grootste Machtigste Heer voor ons goed acht, maar Hij wil ons als een Pappa datgene geven waar wij heel erg blij en echt gelukkig van worden.
Maak Hem de wensen van je hart bekend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s